fbpx

NOBERASCO – Najboljše, kar narava lahko ponuja

Organska pridelava, ki izključuje uporabo sintetičnih kemičnih gnojil in pesticidov. Ne vsebujejo konzervansov, umetnih barvil ali gensko spremenjenih organizmov (GSO).

V družbi Noberasco se zavedajo, da je zavezanost k spodbujanju ekološko pridelane hrane edino pravo zagotovilo za potrošnike in okolje. Izbirajo samo najboljše ekološke pridelke iz ekološko certificiranih podjetij, ki ustrezajo vsem evropskim standardom in zahtevam za ekološko pridelavo.

Bio linija Noberasco ponuja suho sadje in oreščke prvovrstne kakovosti, pakirane v priročni embalaži, ki jo je moč ponovno zatesniti in omogoča, da sežete po slastnem prigrizku kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega je bio suho sadje Noberasco primerno za ljudi vseh starosti, saj v posebni embalaži ohranja mehkobo sadežev.

IZDELKI

Bio slive Noberasco izhajajo izključno iz ekološkega kmetovanja, pridelane so brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil. Poseben postopek pasterizacije naredi mesnato sadje neprimerljivo mehko, embalaža, ki jo je mogoče ponovno zatesniti, pa ohranja njihovo svežino.

Energijska vrednost 244 kcal/1033 kJ
Maščobe 0,3 g
– od teh nasičene maščobne kisline 0,2 g

Ogljikovi hidrati 55,3 g
– od teh sladkorji 39,1 g

Prehranske vlaknine 7 g
Beljakovine 1,5
Natrij 0,002 g

Bio dateljni Noberasco rastejo v sožitju z naravo, brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil. So sladko sadje z nizkim glikemičnim indeksom.  Bio dateljni Noberasco sorte deglet nour so mesnato sadje z mehko teksturo, edinstveni ter prepoznavni po posebnem vonju medu in prosojni barvi.

Energijska vrednost 253 kcal/1071 kJ

Maščobe 0,5 g
– od teh nasičene maščobne kisline 0,2 g

Ogljikovi hidrati 55 g
– od teh sladkorji 51 g

Prehranske vlaknine 10 g

Beljakovine 2,2
Sol  0 g

Bio fige Noberasco so brez konzervansov in dodanega sladkorja. Pridelane so brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil. To so mesnate fige z neprimerljivo mehkobo zaradi procesa pasterizacije. Odličen prigrizek – suhe fige so preprost obrok, ki ga lahko dopolnimo z orehi, mandeljni, čokolado ali mehkim sirom.

Energijska vrednost 243 kcal/1028 kJ

Maščobe 1 g
– od teh nasičene maščobne kisline 0,4 g

Ogljikovi hidrati 51 g
– od teh sladkorji 49 g

Prehranske vlaknine 11 g

Beljakovine 2,1
Sol 0,04 g

Kdo bi si mislil, da so arašidi, ki slovijo kot okusen priboljšek, tudi tako dobrodejni! Bio arašidi Noberasco prihajajo le iz ekoloških kmetij, ki ne uporabljajo sintetičnih pesticidov in gnojil. Zaradi počasnega praženja so prijetnega vonja in okusa.

Energijska vrednost 647 kcal/2682 kJ

Maščobe 50 g
– od teh nasičene maščobne kisline 7,7 g

Ogljikovi hidrati 21 g
– od teh sladkorji 4,9 g

Prehranske vlaknine 8,4 g

Beljakovine 24 g
Sol 0,02 g

Kostanj je popoln in uravnotežen obrok, hkrati pa hranljiv in okusen. Shranjen je v priročnem pakiranju, ki ga je mogoče ponovno zatesniti, kar ohranja vonj in mehkobo. Bio kostanj Noberasco je malce nenavaden prigrizek, ki vas bo navdušil s svojim privlačnim okusom. Brez barvil in konzervansov, izključno italijanskega porekla, pridelan po tradicionalnem postopku, ki ohranja naravno teksturo.

Energijska vrednost 137 kcal/577 kJ

Maščobe 0,9 g
– od teh nasičene maščobne kisline 0,2 g

Ogljikovi hidrati 25,5 g
– od teh sladkorji 5,8 g

Prehranske vlaknine 4,9 g

Beljakovine 4,2 g
Natrij 0,03 g

Nesoljene pražene pistacije v lupini.
Prihajajo iz certificiranega ekološkega kmetovanja in so cenjene zaradi odlične kakovosti, dišav in dobrot.

Energijska vrednost 624 kcal/2590 kJ

Maščobe 44,8 g
– od teh nasičene maščobne kisline 5,5 g

Ogljikovi hidrati 29,3 g
– od teh sladkorji 7,7 g

Prehranske vlaknine 9,9 g

Beljakovine 20,9 g
Sol 0,014 g

Bio kokosova moka je idealna za pripravo sladic, kot so torte, piškoti in pudingi. Jedi obogati z eksotično noto in je kot nalašč za tiste, ki sledijo dieti brez glutena, tiste, ki se cenijo, in tiste, ki ne želijo uživati živalskih proizvodov. Skrbno izbrani in nadzorovani kokosovi orehi so pridobljeni izključno iz ekoloških kmetij, brez uporabe pesticidov, so brez konzervansov in barvil.

Energijska vrednost 731 kcal/3017 kJ

Maščobe 64 g
– od teh nasičene maščobne kisline 57 g

Ogljikovi hidrati 23,6 g
– od teh sladkorji 7,3 g

Prehranske vlaknine 16,3 g

Beljakovine 6,9 g
Sol 0,092 g

Kje kupiti