fbpx
Pinsa Romana

Pinsa Romana Nuvola  se je rodila iz ideje Corrada Di Marca, ki že tri generacije družinskega podjetja raziskuje metode moke in vzhajanja. S pripravljeno bazo Nuvola želi Di Marco svoj najuspešnejši izum iz leta 2001 –  Pinsa Romana – iz picerij prinesti v domove in tako ustvariti lahek in prebavljiv izdelek, pripravljen, da ga obložimo  z najljubšimi sestavinami.

Kje kupiti:

Grana Padano ZOP "Zavrti in ribaj"
Enostavno, higienično, varno in zabavno.
Sir za ribanje Grana Padano ZOP s higieničnim, varnim in priročnim vrtljivim strgalnikom.
Enostaven za uporabo: naribaj le toliko, kolikor želiš in ko ga potrebuješ ter ga nato postaviš nazaj v hladilnik.
Pakiranje vsebuje 150 g sira Grana Padano ZOP pakiranega v zaščitni atmosferi.

Kje kupiti:

JENNY

Grške fige Jenny rastejo na določenih območjih Grčije okrog Kalamate na jugu Peloponeza, ki je poleg Evie eno najbolj priznanih mest za proizvodnjo visoko kakovostnih suhih fig. Izredno cenjene so zaradi okusa. Fige Jenny sušijo naravno pod vročim grškim soncem, zapakirajo jih brez dodanih konzervansov ali drugih dodatkov in že so pripravljene, da se posladkamo z njimi. Vsako leto jih v drugi polovici septembra željno pričakujejo široko po svetu.

Kje kupiti:

Orino

Orino medene tablice so tradicionalne hrustljave medene tablice, ki združujejo koristne lastnosti sestavin, kot so sezamova semena, različni oreščki in med.
Med je naravna hrana z veliko hranilno vrednostjo. Je glavno sladilo v sredozemski prehrani. Grški in predvsem kretski med je edinstven zaradi posebnosti grške pokrajine in bogate rastlinske raznolikosti. Geografski teren Krete, višinske razlike otoka v povezavi z raznolikimi zelišči, ki tu uspevajo (več kot 2000 vrst), kot tudi ugodna topla klima omogočajo proizvodnjo visoko kakovostnih sort medu iz divjih zelišč, timijana, bora, agrumov. Vse medene tablice Orino so narejene iz naravnih sestavin in ne vsebujejo konzervansov ali glutena.

Kje kupiti:

Filotea

Jajčne testenine Filotea so narejene po starodavnem receptu iz italijanske pokrajine Marche, skrbno in na način, kot so to delale že italijanske none. Skrbno izbrana samo najboljša jajca in moka zagotavljajo pristen proizvod. Počasno sušenje pri nizki temperaturi pa daje testeninam Filotea avtentičen okus, ki je značilen za domače testenine. Samo potrpežljiva obrtniška izdelava lahko zagotavlja edinstvene testenine, ki so izredno lahke, medtem ko njihova teksturirana površina omogoča vpijanje omake in tako povzdigne okus vseh sestavin.

Kje kupiti:

Arosys

Grisini Arosys temeljijo na tradicionalnih domačih receptih znamenite kretske prehrane. Izdelani so na Kreti, samo iz naravnih sestavin in v skladu z najstrožjimi zahtevami zakonodaje s področja živil. So uravnotežen prigrizek, ki je primeren skozi ves dan. Spremlja sir in mesne krožnike, solate in mlečne deserte ter čaj in alkoholne pijače. Grisini Arosys so pakirani v vrečkah po 200 gramov. Na voljo so v dveh različicah: grisini s sezamom in grisini s sončničnimi semeni.

Kje kupiti: