Zunaj hrustljava
Znotraj mehka
Nizka vsebnost maščob in sladkorja.
Lahko prebavljiva
Super vsestranska
Pripravljena v 5 minutah
Corrado di Marco prihaja iz znamenite družine picopekov in pekov.
“Naravnost in dobro počutje sta ključni besedi, na kateri temelji naša filozofija dobre hrane.
Želeli smo ustvariti lažje testo, bolj prebavljivo kot za pico, a s presenetljivim okusom.”
Tako je začel eksperimentirati z moko in fermentacijo. Končno je leta 2001 izpopolnil svoj prvotni recept in tako je nastala Pinsa Romana Di Marco.
“Do takrat sem v projekt vložil svoje srce, strast in izkušnje. Zdaj je čas, da zastavim tudi svoje ime! Torej, ko vidite moje ime, ste lahko prepričani, da gre za pravo, pristno romansko Pinso znamke Di Marco. Poskusite!”
Corrado di Marco
Testo Pinsa Nuvola je pripravljeno iz pšenične moke, vode, pšeničnega kislega testa, riževe moke, sojine moke, ekstra deviškega olivnega olja, soli, kvasa, brez dodanega konzervansa.
Vzhaja 72 ur, da dobi hrustljavo osnovo zunaj in mehko znotraj, z značilnim vonjem po starem kruhu in s polovico manj kalorij (kcal) kot običajna osnova za pico.
naredi testo
hrustlajvo zunaj
in mehko znotraj
obdrži vlago v testu
hranjlivost, z nizko vsebnostjo maščob
Nova klasika! Pristna romanska pinsa.
Pinsa Nuvola, neverjetno mehka in z značilno ovalno obliko, ročno obdelana, je popolna, da jo ponudite na mizo ob vsaki priložnosti, sami, z družino ali prijatelji.
Pinsa Di Marco ima certifikat
Originale Pinsa Romana
Da bi zagotovili, da je kakovost naših Pins vedno odlična in da je naše testo pristno, s pravim odstotkom moke, pravilno vlago in pravilnim vzhajanjem, so naši izdelki certificirani s strani Certifikacijske agencije Pinsa Romana – L’ASSOCIAZIONE OPR.
Kje kupiti: