fbpx
 

SVEŽI TORTELINI PO MEDITERANSKO

SESTAVINE
1 RANA Sveži tortelini Rikota & Špinača
6 žlic ekstra deviškega oljčnega olja ILIADA KALAMATA ZOP
15 g kapr
4 ILIADADA KALAMATA narezane olive
4 sušeni paradižniki, sesekljani
18 g narezanega peteršilja
8 narezanih filetov inčuna
1 žlička posušenega origana
Poper po okusu

V veliki skledi zmešajte kapre, olive, suhe paradižnike, peteršilj, inčune, origano in olje. Začinite s poprom, vendar ne solite, ker so sestavine že slane.

Medtem skuhamo torteline po navodilih na embalaži in jih odcedimo, pri čemer prihranimo malo vode v kateri so se  kuhali. V skledo dodajte torteline in nežno premešajte ter dodajte nekaj žlic kuhane vode, da omaka zrahlja.

Razdelite na krožnike in postrezite.