fbpx
 

SVEŽI TORTELINI s paradižnikom in olivami

SESTAVINE
En paket Rana svežih testenin z nadevom “po bolonjsko”
6 žlic ekstra deviškega oljčnega olja ILIADA KALAMATA ZOP
1 strok česna, zdrobljen
4 zreli paradižniki, narezani na kocke
3 vejice svežega origana
170 g izkoščičenih oliv  ILIADA
Sol in sveže mlet črni poper po okusu

PRIPRAVA
V veliki ponvi na srednje močnem ognju segrejte olje s česnom. Po 1 minuti dodajte origano in sesekljan paradižnik ter pražite 4-6 minut. Začinimo s soljo in poprom po okusu.

V tem času skuhamo sveže testenine RANA po navodilih na embalaži in jih odcedimo, žlico vode za kuhanje testenin pa prihranimo. V ponev dodajte kuhane testenine, nežno premešajte  – 1 minuto in dodajte žlico vode za kuhanje.

Razdelite na krožnike in postrezite.